Känslor instinkter

Vad är det med ens känslor! Dessa barn. Det har varit ganska lugn på bebisfronten. Många av våra vänner är nöjda och de flesta har två barn. Men så börjar treorna dyka upp.

Att ha ett barn är mycket jobb, två barn ännu mer och tre barn är ibland totalt kaotiskt. Och fram till nu har jag känt att jag absolut inte skulle orka fler. Men nu är Alicia 3 och klarar sig mycket själv. och sa själv häromdagen att hon tyckte jag skulle skaffa en bebis.

Ja tänkte ja, det skulle jag gärna vilja. Dessa barn är bara så underbara. Och känslan för barnen blir starkare ju fler man får. Ska inte säga ”man”, men för mig är det så. Anledningen till att jag skriver detta är för att jag vet att vi inte ska ha fler barn. Vi har inte fler rum, jag är gammal, Henrik är gammal, min kropp (knä) skulle inte klara en graviditet till. Och sen tar det ett tag innan man kan njuta av livet. Visst njuter man av bebis, men man måste hela tiden anpassa sig efter den lilla. Vi har också tillräckligt hög ljudnivå vid matbordet och också tillräckligt med aktiviteter när vi båda är tränare, styrelsemedlemmar och jobbar 100%.

Men ändå….så vill jag! Men jag vet ju också att det inte tar slut vid ett fjärde barn….

I helgen var Matilda och Elli och tävlade. De var fantastiska! Matilda har kämpat med en brytning, jag vet inte hur länge, och inte kommit någonstans. Hon var helt förstörd häromdagen och jag och Henrik försökte peppa henne när hon sa att hon var dålig på gympa. Hon lyfte knappt fötterna när hon tränade.

Sen kommer hon ut på golvet på tävlingen. Förbereder sig och sätter den!!!! Jag som var hemma och tittade på filmer kunde se glädjen och förvåningen i henne när hon klarade detta! Och Elli! Lika duktig hon. Hon fick tom med sig en pokal hem! Dessa tjejer! Helt fantastiska är vad de är!

Vår lilla boss blev 3 år för 10 dagar sedan. Hon var så lycklig. Givetvis skulle det gå i Elsas tecken! Jag tränar på att göra tårtor. Men med total avsaknad av tålamod blir det ibland sådär….

 

Jag har gått in i Gymnastikförbundets syd styrelse. I gömmorna på lingvallen kunde man hitta den här bilden. Det är Henrik när det begav sig för honom. En och annan muskel. Han har klagat på att han har ont i axeln. Jag kan se varför!!!!

Bakning står på vårt schema så ofta vi har tid. Detta är en klar favorit!

Sluta med napp

Vi har börjat bearbeta Alicia att det snart är dags att sluta med napp. Hon är en stor tjej, men inte stor alltid. Förskolepersonalen hade kommit på henne med att hon stod med nästan i ytterkläderna som om hon luktade på dom häromdagen. Men hon var trött och stod och sög på sin napp. Min söta lilla tjej. Men blöjfri är hon, och det dröjer nog inte länge tills hon är nappfri också! Men jag känner ingen stress överhuvudtaget! Kommer ju sakna, blöjor, napp och vällingtiden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *