Östersund och Tidaholm

Östersund gick bra. Ellinor vad kanske inte helt taggad på förträningen, men hon gjorde en bra tävling. Hon hade tuff konkurrens. Det var de bästa i Sverige på hennes steg.

Hade hon inte missat så mycket på bommen som hon gjorde hade det gått riktigt bra! Hon klarar vanligtvis att hjula upp i handstående och bryta ner i sömnen, men missade på tävling. Lite typiskt, men det är så det är. Allt kan hända på tävling.

I Tidaholm gick det däremot över förväntan för både Elli och Matilda. Matilda tävlade på lördagen. Lugna nerver som vanligt och gjorde sin bästa tävling. Otroligt stabilt. Men även hon hade ett tufft motstånd och många andra var också otroligt duktiga så ingen pallplats. Men jag var beredd med kameran. Var så säker på att hon skulle sätta en pallplats. Den där pallplatsen kan verkligen lyfta ett barn. Jag älskar att se vad tävling gör med barnen. De lär sig så otroligt mycket. Framförallt tar de inte småsaker lika hårt längre. Och även om de missar på en tävling. Visst blir man besviken, men båda två reser sig snabbt, glömmer, tränar och går på det igen.

Ellinor kom 2 a mångkampen, 2a i fristående och 3a i bom. Otroligt bra jobbat.

Nu är det snart sommarlov och hela familjen är redo för lite vila. Men först ska vi jobba på SM. 6 dagar. Mycket jobb innan och under lär det bli, men så kul det kommer bli! Önskar jag kunde vara lite överallt. Det är stort för Malmö att ha SM veckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *