Tiden flyger iväg

Och jag tänker hela tiden hur enkelt det skulle vara att hålla min sida uppdaterad. Men ändå faller jag bort från det. Ett inlägg och sen är jag i vardagen igen. Kanske bra, kanske dåligt. Gillar ju att gå tillbaka om minnas. Att läsa mina tankar och reflektioner jag hade eftersom livet hela tiden växer med mig. Samtidigt som jag blir äldre och äldre och äldre…. Hjälp! Jag fyller snart tjugonitton år! Sa det till Matilda idag, och hon undrar nog fortfarande hur det hänger ihop. Men hon är smart, hon knäcker nog koden.

Nyss hemkommen från skidresa som jag fick följa med på den här gången. 2 av 10! Inte illa! Önskar väl egentligen jag varit med på fler. Det är en härligt semester, helt annorlunda en solsemester. Dock gillar jag att röra på mig. Ligga på en solstol är väl mysigt, men blir lätt ganska tråkigt.

Skidor….Jag är farträdd. Har inte full kontroll på skidorna. Det är lite läskigt. Och jag undrar om övning ger färdighet och att rädslan släpper. Jag ser ju alla faror! Även de faror som inte finns! Är livrädd att bli pååkt.Vilket jag blev. Ironiskt nog när jag stod still.

Barnen åker redan ifrån mig. Ellinor och Matilda är varken rädda för att trilla eller rädda för fart. Tvärtom. De omfamnar farten och kör gärna störtlopp. Tjohoooo….

Två tänder tappades. En innan läggdags i början av veckan och en i liften, sista dagen. Elli överlycklig.

Nu har vi några intensiva helgen framför oss. Läger och tävlingar. Och livet flyter på. Vad vill jag med det. Jag hoppas att svaret kommer under 2018!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *